ANTAL ZITA

 

Antal ZitaA középiskola befejezése után titkárnőképző tanfolyamot végeztem. A gyakorlati időmet a Saxon Reklámügynökségnél töltöttem, ahol végül állást ajánlottak. Az eltelt évek alatt rálátásom lett reklámügynökségünk tevékenységének szinte minden részletére: az ügyfelekkel való kapcsolattartástól a tervezési munkán keresztül a nyomdai előkészítésig és kivitelezésig, és a médiával való együttműködésig.

Tanulmányaimat már a munka mellett folytattam, és próbáltam az ügynökség profiljának és természetesen az érdeklődési körömnek megfelelő képzéseken részt venni. A titkárnőképző után az irodavezető tanfolyam volt az első lépcsőfok, hogy a munkatapasztalat mellett képzettségeimet is bővítsem, és főiskolai tanulmányaimat elkezdhessem. 2008 januárjában államvizsgáztam a szombathelyi Berzsenyi Dániel Főiskola (mai nevén Nyugat-Magyaroszági Egyetem Savaria Központ) művelődésszervező szakán, PR menedzser és rendezvényszervező szakirányon. Jelenleg az ügynökség pénzügyi és irodavezetői feladatait látom el.

 

TANULMÁNYOK

1995-1996 Soter-Line Kft. – Titkárnőképző tanfolyam

2002-2003 OKTÁV Továbbképző Központ Zrt. – Irodavezető tanfolyam, emelt szintű képesítés

2004-2008 Nyugat-Magyarországi Egyetem Savaria Központ (volt Berzsenyi Dániel Főiskola) művelődésszervező szak, levelező tagozat, PR és rendezvényszervező szakirány

 

NYELVISMERET

Angol – államilag elismert EURO nyelvvizsga: alapfok “C”

Német – alapszint

 

SPECIÁLIS ISMERETEK

Kiadványszerkesztő programok alapszintű ismerete

Photoshop, Adobe Illustrator, QuarkXpress

 

ELÉRHETŐSÉG

antal.zita@saxon.hu