WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Weboldal készítésMinden marketing tevékenység - így a weboldal készítés - alapja a stratégia. Mi nem csak szép oldalakat tervezünk, hanem segítünk az online kommunikáció kialakításában.

Elsőként felmérjük az igényeket, feltérképezzük a célokat és megismerjük a tervezett honlap tartalmát, felépítjük a honlap struktúráját, majd elkezdődhet a dizájn megalkotása.

Komplexebb portálok esetében prototípust gyártunk, ahol lemodellezzük a honlap működését, mellyel szinte teljesen kész oldal lesz látható. A fejlesztés során így nem ér senkit meglepetés. A kódok is tisztábbak lesznek, ami azt eredményezi, hogy a funkciók is gyorsabbá válnak.

Mindig arra törekszünk, hogy a látogatói élmény tökéletes legyen. Folyamatosan követjük a világ főbb trendjeit és alkalmazásuk a mindennapi rutin része. Teljesen természetes, hogy egy honlapot mobil eszközökre is optimalizálunk, vagy, hogy a keresőmotorok elvárásainak is megfelelünk.

Az oldal elkészítése után is folyamatos támogatást biztosítunk: tárhely és e-mail szolgáltatást nyújtunk, illetve karbantartjuk az elkészült weblapot.

Ügyfeleink különböző háttérrel rendelkeznek, ám egy valamiben a célunk minden weboldal fejlesztésénél megegyezik: az elégedett megbízó.

A honlap csak a kezdet, nem a végállomás!

 

Küldje el adatait már most és az új honlapja akár heteken belül elindulhat.