Cover Your Gray cikk

A Cover Your Gray hajápolási termékcsalád az Egyesült Államokban jól ismert márka. A Fisk Group megbízásásból végeztük a termékek európai bevezetését.

A Cover Your Gray elsősorban abban segít, hogy elfedje a két hajfestés között megjelenő hajlenövéseket és az ősz hajszálakat. A termék elsősorban az 50 év feletti nőknek kínál megoldást, de megtalálható férfiak számára kifejlesztett változat is.

KAMPÁNY FELADATOK

A Cover Your Gray először a német és osztrák piacot célozta meg. A piacra lépéshez az alapoktól kellett felépíteni a márka kommunikációját. A bevezető kampány első állomása az eredeti honlap német nyelvű változatának elkészítése, ahol egy online kereskedelmi rendszer is működik.

A honlap német nyelvű változatának elkészítése után egy többszintű keresőszó kutatást végeztünk, mely arra volt hivatott, hogy felderítse a célközönség témához kapcsolódó változatos keresési szokásait.

2017 januárjában indítottuk el a német nyelvű kattintás alapú reklámkampányt az AdWords és a Facebook hirdetési rendszerén. A targetálás területi és demográfiai alapon is erősen szűkített volt, hogy a kifejezetten csak a célcsoport számára készített kreatív anyagok jó minőségű mérőszámokkal teljesítsenek.

A folyamatos optimalizálás eredményeként a kreatívok sikeresen elérték azt az egyensúlyi pontot, ahol már bármilyen beavatkozás szükségtelenné vált, a kampányköltségben lévő potenciált teljesen kihasználva.

A kampány első négy hetében a német nyelvű Facebook oldalt már kétezren követték, és a hetente közzétett posztok elérése sorra felülmúlták az előzőeket. A rendszeres és az érdeklődést fenntartó tartalomkészítés a kampány gerincét adta, melyet az online marketing legfőbb feladatának tekintünk.

Cover Your Gray cikk

ÉRDEKESSÉGEK

MULTIPLE MESSAGE MENU – (INNOVÁCIÓ)

Weboldalakat készíteni egyre többen és egyre kevesebb felkészültséggel képesek, ugyanakkor mintha csökkenne azoknak a webdizájnereknek a száma, akik vállalják a kockázatot és megkísérlik átlépni a készen megkapott, előre legyártott, egyhangúan harsány vagy jellegtelen “online konzervek” korlátait.

Tovább olvasom »