A Miss Balaton Szépségverseny célja, hogy bemutassa a nyár legszebb hölgyeit, és kiválassza közülük a „Magyar tenger” királynőjét, aki egy évig méltón képviselheti a Balatont közéleti eseményeken. A Saxon feladata az online és offline kampány szervezése mellett a rendezvények és események munkájának koordinálása is. A print kreatív anyagok tervezése mellett a nyomdai bonyolítást is végezzük.

ONLINE ÉS OFFLINE KOMMUNIKÁCIÓS FELADATOK

A verseny a két kiemelt időszak (tavasszal a versenyre jelentkezés periódusa és nyárvégén a döntő) mellett, egész éves kommunikációs feladatokat ad. Ebbe a körbe tartozik az éves naptárfotózás és a VIP rendezvény is.

Social Media
Facebook csatorna kezelése, amely meghatározó szerepet játszik a versenyzők toborzásában és a kapcsolattartásban.

Website
A missbalaton.hu oldal kezelése és fejlesztése az eseményekkel összhangban. Itt zajlik a versenyzők regisztrálása, illetve minden a versennyel kapcsolatos információ megtalálható.

ÉRDEKESSÉGEK

MULTIPLE MESSAGE MENU – (INNOVÁCIÓ)

Weboldalakat készíteni egyre többen és egyre kevesebb felkészültséggel képesek, ugyanakkor mintha csökkenne azoknak a webdizájnereknek a száma, akik vállalják a kockázatot és megkísérlik átlépni a készen megkapott, előre legyártott, egyhangúan harsány vagy jellegtelen “online konzervek” korlátait.

Tovább olvasom »