Oxy cikk

Az Intercooperation Zrt. egy régi-új termék forgalmazását indította el 2005-ben Magyarországon. A bevezető kampány lebonyolításával ügynökségünket bízta meg. Az OXY arcápoló termékcsalád új külsővel jelent meg a legnagyobb hazai drogériákban. Az OXY elsősorban a tizenéves korosztálynak ajánlott, hiszen ebben a korban különös hangsúlyt kap a fiúknál, lányoknál egyaránt a küllem.

Az OXY speciális pattanásmegszüntető készítmények uniszex tulajdonságaik miatt – nemtől függetlenül – minden tinédzsernek és ifjabb felnőttnek ajánlott. Erre utal az X betű a logóban, amely egy fiú és egy lány körvonalaiból rajzolódik ki. Az OXY egyedülálló antibakteriális összetevőinek köszönhetően, eltávolítja a szennyeződéseket, a zsírt és a baktériumokat.

Az arctisztítótonik, az arclemosógél és az arctisztítópárna után a termékcsalád most egy új taggal bővült. Az OXY antibakteriális arctisztítókendő a tavaly novemberi City Light és sajtókampány központi témája volt. Hármas hatásával elpusztítja a baktériumokat, amelyek pattanásokat, mitesszereket okozhatnak.

Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, tisztítja az arcot, valamint segít megelőzni a pattanások kialakulását. Az OXY termékek együttes, rendszeres alkalmazásával a bőr tiszta, sima és üde lesz. A kreatív megjelenéseknél az is fontos volt, hogy ez a tisztaság, üdeség vissza köszönjön. Azt sugallják, hogy az OXY használatával gondjuk megszűnik, és ezáltal magabiztossá válnak a problémás bőrűek is. A drogériákban termékismertető szórólapok hívták fel a figyelmet a termékekre. A City Light kampány az egész ország területére kiterjed, de az outdoor megjelenéseken kívül a bevásárlóközpontokban és azok parkolóiban is láthatók voltak a plakátok.

Oxy citylight

ÉRDEKESSÉGEK