Új mozihős született: IRTÓBIÁS, a zöld lovag, aki hőstetteivel kápráztatja el ezentúl nap mint nap az őt segítségül hívókat. A BIOLIT-figura megteremtésével a termékcsalád hosszú távú arculatát dolgoztuk ki.

A brand színei visszaköszönnek a figura ruházatán, így hatásosan kommunikálhatjuk az új termék arculatát. A kampány fő eleme a 15 másodperces 3D animációval készült reklámfilm. A hagyományos rovarirtószerekkel ellentétben a BIOLIT-kampány kommunikációja nem a megsemmisítésre, hanem a riasztásra helyezi a hangsúlyt. A koncepció része egy olyan image felépítése, amely barátságosabb, mint a versenytársak – néha túlzóan agresszív – üzenete.

A televíziós hirdetéseket óriásplakát és City Light kampány is kísérte, amely elősegítette az új brand beágyazódását. Az outdoor médiában megjelent hirdetések – a filmes plakátok grafikai és tördelési elemeinek átvételével – erősítik a figura hősszerű bemutatását. A promóciós kampány keretében a termékek mellé kísérőfüzetet készítettünk, amellyel a terméket népszerűsítő hűtőmágnesfigurát lehetett nyerni.

 

ÉRDEKESSÉGEK

EGY KATICA DIADALA

Az eredményhirdetésre 2003. május 8-án, a Nagy Kreatív Napon került sor a MEO Kortárs Művészeti Gyűjteményében. A nemzetközi szakértőkből létrehozott bírálóbizottság az év legjobb sajtóhirdetésének ítélte a Saxon Reklámügynökség “Herend katica” című alkotását.

Tovább olvasom »