KATTINTÁS ALAPÚ HIRDETÉS (ADWORDS, FACEBOOK)

KATTINTÁS, ÉS AMI MÖGÖTTE VAN

Manapság egy kattintásból már jóval pontosabban következtethetünk a látogató érdeklődésére, mint a kezdetek kezdetén. A keresőszavak összetételétől és a hirdetés tartalmától függően már szándékot is kifejezhet egy kattintás, ami erős marketing értékkel bír.

Az AdWords Search hirdetések előtt minden esetben elvégzünk egy fókuszált keresőszó-kutatást. A kutatás során mindig szembesülünk olyan egyéb piaci jellemzőkkel is, melyek segítségünkre vannak a pontos targetálásban. A hirdetni kívánt terméket illetve szolgáltatást megismerve választjuk ki a hirdetés optimális formátumát (szöveg, kép, videó) és legfőképpen annak megjelenési helyét (Search, Display, YouTube). Mindezek segítségével a hirdetés pontosabban kiszolgálja a célközönség igényeit, kampányunk pedig célorientáltabb lesz.
Facebook hirdetési rendszere is nagyon vonzó lehetőségeket rejt, bár kevesebbet tudunk a célcsoport döntési fázisáról, az érdeklődés és a demográfiai adatok alapján pontosabban ismerjük, kinek fogjuk a hirdetést megjeleníteni.

OPTIMALIZÁLÁS A VÉGSŐKIG

A kattintás alapú reklámkampányok teljesítményét folyamatosan ellenőrizzük és optimalizáljuk hirdetési oldalról (CPC, CTR) és landing page oldalról is (session duration, bounce rate). Egy hosszabb időszak alatt mindig szükséges a finomhangolás: újabb keresőszavak, jobb beállítások, hatékonyabb kreatívok.

NYELVI KORLÁTOK NÉLKÜL

Online kampányokat idegen nyelven (angol, német, francia, spanyol, stb.) is lebonyolítunk. Idegen nyelvű kampányhoz szükség szerint elkészítjük a landing oldalakat, melyek lehetnek egy weboldal nyelvi mutációi, vagy egy önálló mikro site is. Az adott nyelven vállaljuk a közösségi oldalakat kezelését is (Facebook, Instagram, Twitter).

KIEMELT ADWORDS ÉS FACEBOOK KAMPÁNYAINK

Cover Your Gray bevezető kampány Németországban

Bosch Szakmai események


Ha szeretné, hogy hirdetési költsége a leghatékonyabban legyen felhasználva, bízza ránk az előkészület és a kivitelezés feladatát.

Küldje el adatait és visszahívjuk: