T-SYSTEMS – IT-SZOLGÁLTATÁS FELSŐFOKON

A T-Systems International és a Magyar Telekom közös tulajdonában lévő T-Systems Hungary Európa második legnagyobb IT-szolgáltatójaként a világ 25 országában, 45 ezer alkalmazottal áll ügyfelei rendelkezésére.

T-SYSTEMS

A kft. jogelődjeivel már több mint 10 éve sikeresen szerepel a magyar piacon. Nagy hangsúlyt helyez arra, hogy a világ több mint 20 országában, a tőle megszokott precizitással és magas színvonalon támogassa ügyfeleit.

A földrajzi távolság vagy a nyelvismeret hiánya nem jelenthet akadályt. A Magyarországon létrehozott Global Service Desk Hungary nemcsak Németország, Ausztria és a régió más országai számára jelent megbízható, azonnali, végfelhasználóknak szóló segítséget, de bármilyen megkeresést készséggel fogad. Az image-hirdetések is az összefogást és a közösen elért sikert éreztetik. A központi téma egy tengeren úszó vitorlás hajó, amelyet csak egy megbízható partnerrel lehet biztonságosan célba vezetni.

A film kerettörténetét a falmászás – egy igazi csapatmunkát igénylő szabadidő sport – adja. Ahogy ebben a sportban, úgy a munkában is elengedhetetlen a pontosság, a precízség és a gyorsaság. A film fő üzenete az, hogy ez egy jól szervezett, világszínvonalú cég, ahol semmi sem lehetetlen.

T-SYSTEMS